Gedrag en Training

Wij begrijpen maar al te goed dat het soms lastig kan zijn. Of het nu gaat om een pup die alles nog moet leren of een oudere hond uit het asiel. Via een online meeting of een visite aan huis krijgt u uitleg over het gedrag, wat willen jullie bereiken. Samen gaan we een plan maken om ervoor te zorgen dat zowel u als de hond weer kunnen ontspannen en genieten!

 

Bij DierenHulp aan Huis werken gediplomeerde Hondengedragsdeskundige die u kunnen helpen met alles wat met gedrag of training te maken heeft! 

 

Hieronder staan een aantal mogelijkheden. Staat uw zorgvraag er niet tussen? Mail ons dan uw vraag en u krijgt dezelfde dag nog antwoord.

 

Klik op de knop voor meer informatie.

 

 

Wij werken met vaste prijzen per 30 minuten.

Bij visites aan huis worden er reiskosten gerekend, deze worden bepaald door het aantal km en kunnen aangevraagd worden via een offerte op maat. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

 

Online meeting €30 per 30 minuten

Thuis consult €45 per 30 minuten, (minimale afname), excl reiskosten en starttarief

(Prijzen versie okt 2021)

 

Zie ook onze TOTAALPAKKETTEN!

Heeft u met uw hond al van alles geprobeerd en heeft u het gevoel dat niks werkt? Ziet u geen uitweg meer en hebben meerdere hondentrainers al verteld dat het ligt aan de persoonlijkheid van uw hond, het ras, de manier waarop u woont, de grootte van het gezin of welke reden dan ook? Wilt u leren samenwerken met de hond, de band vergroten zodat u samen iedere situatie van de wereld aankan? Wij geloven dat iedere relatie tussen mens en hond gered kan worden! 

 

Wij werken altijd met de hond die voor ons staat. Iedere hond is anders en heeft zijn eigen sterke eigenschappen en eigenschappen die nog onderontwikkeld zijn. Samen gaan we kijken wat jij als hondeneigenaar belangrijk vindt, wat was eigenlijk jouw reden om een hond in je leven te verwelkomen? Wat zijn je hondeneigenaar dromen? Samen leren we de struggles van je hond om te vormen naar sterke eigenschappen, zodat jij en je hond zich prettig voelen in iedere situatie!

 

Maak gebruik van een van onze Totaalpakketten!

 

Deze bestaan altijd uit:

- x aantal thuisvisites,

- naslagwerk op maat 

- onbeperkte Whatsapp begeleiding tijdens de duur van het pakket!


Totaalpakket Brons: 5x visites a 1 uur €375 (ipv €450)
Totaalpakket Zilver: 8x visites a 1 uur €600 (ipv €720)
Totaalpakket Goud: 12x visites a 1 uur €930 (ipv €1.080)

 

Prijzen zijn inclusief starttarief a €14,95 en excl reiskosten