Recensies

Beoordeel DierenHulp aan Huis
Wij lezen graag uw ervaring!

Margot van der linden      geschreven op 10 januari 2020

"Als er iemand kennis heeft van zaken en goed is met dieren is het Suzan! Mij heeft ze al meerdere malen uit de brand geholpen als er iets was met mijn kat of hamster. Voor kleinere handelingen die ik zelf niet uit durf/kan voeren, draait Suzan haar hand niet voor om. En dat in de vertrouwde omgeving van je huisdier, aan huis!"

El Steijger-Nooij       geschreven op 11 januari 2020

"Onze Sem (Ierse Setter) kan niet goed tegen autorijden, ontzettend misselijk en zeer stressvol. Onze dochter doet alles wat zij kan en mag bij ons thuis... erg fijn!"

Danielle van der Tang       geschreven op 27 januari 2020

"Heel tevreden over de goede zorgen van Suzan voor mijn paard Eternity tijdens mijn weekendje weg. Professioneel en betrokken, absoluut een aanrader!"

Rosaline Nieuwenburg      geschreven op 13 februari 2020

"Heel erg fijn om hulp aan huis te hebben met onze diertjes!"

Cynthia Daan      geschreven op 13 februari 2020

"Oehh even een vastloper mbt de zorgverdeling van ons paard, geruststelling dat we altijd Suzan kunnen appen of ze beschikbaar is voor uiteenlopende zorg naar eigen wens. Snel geregeld, naar wens uitgevoerd, verslagje achteraf, tikkie, super gemakkelijk dus! Aanrader!! Goed gevoel, pony vindt haar lief, ik ben en blijf klant"

Bianca van der Salm      geschreven op 9 maart 2020

"In contact gekomen met Dierenhulp aan Huis omdat wij een weekje op wintersport gingen. Onze kitten Guus heeft eind januari zijn ruggetje gebroken en dus nog heel veel verzorging nodig. Suzan is bij ons thuis gekomen voor een kennismaking met ons en natuurlijk Guus. Al meteen hadden wij een enorm goed gevoel. Suzan is zo professioneel en was zo lief voor ons kleine vriendje. Suzan heeft meteen voor ons een offerte opgesteld met duidelijke uitleg erbij. Natuurlijk hebben wij ervoor gekozen om Guus bij DierenHulp aan Huis te brengen.

Guus werd fijn ontvangen. Het kamertje was mooi ingericht en aangepast op Guus zijn behoeften. Wij konden met een gerust hart op vakantie!

Tijdens onze vakantie veel app contact gehad. We hebben duidelijke updates, foto's en video's ontvangen. Na een weekje hebben we Guus weer opgehaald. Hij zag er ontspannen en goed verzorgd uit. We weten zeker dat hij Suzan nog zal missen.

DierenHulp aan Huis is de uitkomst!

Suzan: nogmaals enorm bedankt. We waarderen ook dat je nog

steeds betrokken bent."

Pauline Boers      geschreven op 30 maart 2020

"Suzan heeft duidelijk het leven gered van onze kat! Ik kreeg zelf de sondevoeding niet naar binnen bij het beestje maar Suzan weet van aanpakken!"

Madelijn van Tiel      geschreven op 5 april 2020

"Super snelle service en heel fijn geholpen! Susan heeft kennis van zaken. Beide papegaaien zijn blij want dankzij Susan kunnen ze weer lekker mee naar buiten van de zomer. Bedankt voor je hulp!"

Amanda Feuerberg      geschreven op 15 april 2020

"Ik ben super goed geholpen heel erg bedankt voor de hulp!"

Suzanne      geschreven op 20 augustus 2020

"Onlangs heeft Suzan de nagels van mijn 15 jarige halsbandparkiet geknipt. Een afspraak hiervoor was zo gemaakt, in ons geval per email. Vooraf stuurt ze je ook een offerte toe, zodat je van te voren precies weet wat het zal kosten.

Aangezien ik had aangegeven dat mijn vogel zeer angstig is voor vingers, heeft ze bij binnenkomst eerst een strategie aan mij voorgelegd. Vervolgens heeft ze alles heel rustig aangepakt en hierbij echt haar tijd genomen. Geen gehaast, en dus rustig en netjes gewerkt.

Hoewel mijn vogel het niet prettig vond, was hij al snel weer de oude. Ook de progressie die ik had gemaakt bij het oefenen met opstappen op mijn vinger heeft dit niet teniet gedaan.

Kortom, wil je huisdier een hoop stress besparen, dan kan ik iedereen de services van Suzan aanraden! Ze werkt ook in de regio Delft!"