Medische verzorging

DierenHulp aan Huis kan bij u langskomen voor allerlei handelingen. Alles wat met ziekte of herstel van uw dier te maken heeft. U kunt gediplomeerde Paraveterinairen verwachten die bevoegd zijn voor deze handelingen. Soms in samenwerking met uw dierenarts!

 

Wij hebben hiermee al veel eigenaren ontzorgt, een bezoek aan de dierenarts is vaak zo stressvol (voor het dier en de eigenaar). Je houdt van je dier en dat maakt alles nog vervelender.

Naast hulp met medicatie, injecties toedienen en verbandwissels komen we ook vaak bij diabetes patienten. Voor een controle van bloedsuiker hoeven ze hun mandje niet meer uit, hoe fijn is dat!

 

Naast deze handelingen geven we ook veel advies en uitleg. Een dierenarts vertelt vaak veel informatie in 15 minuten waardoor u thuis nog allerlei vragen heeft. Wij leggen graag alles haarfijn uit hoe het in elkaar steekt. Ook begeleiding bij bevallingen of revalidatie kan geboden worden. En lukt het allemaal niet in uw thuissituatie, dan kunt u kiezen voor onze opvangmogelijkheden (zie Opvang).

 

Hieronder staan een aantal mogelijkheden. Staat uw zorgvraag er niet tussen? Mail ons dan uw vraag en u krijgt dezelfde dag nog antwoord.

 

Klik op de knop voor meer informatie en prijzen.

 

Alle prijzen zijn excl starttarief van €14,95 en reiskosten, mail ons uw wensen en u krijgt een offerte op maat. 

(Prijzen versie okt 2021)